Předobjednejte si KoloFogo a ušetřete

Byť je v těchto dnech venku relativně teplo, málokdo asi myslí na jaro a na to, jak bude každý den s děckem ve vozíku vyrážet na kolo. Přesto, právě teď je možná ideální doba plánovat a ještě přitom ušetřit.

Víte už, že byste rádi na kola vyráželi i s dětmi? A líbí se vám naše vozíky za kolo? Nebo jste si už z nich dokonce vybrali? Pak využijte naši nabídku na předobjednávku a ušetřete. Všem, kteří nám svou předobjednávku pošlou do 15. ledna 2020, nabízíme na nákup vozíku voucher v hodnotě 2500 korun a k tomu navíc vánoční a novoroční dárek v podobě trička KoloFogo Design v hodnotě 369 Kč. A ještě malá novinka : u objednávek v hodnotě nad 35.000 korun nově neplatíte balné a poštovné.

A jak taková předobjednávka funguje v praxi? Jestliže jste se už rozhodli pro některý z našich tří modelů, zatím byste jej ale nevyužili, zkrátka, jen plánujete jeho pořízení, pošlete nám e-mailem předobjednávku na info@redfleck.cz. Jsme pořád ještě více méně zakázková výroba, objednávku proto společně odladíme a pak zadáme do výroby.

Jednoduše nám napište, pro jaký model jste se rozhodli a co z výbavy byste klidně postrádali, nebo naopak přidali. Například se rozhodnete pro kombinaci vozíku s kočárkem. Chcete nejvyšší verzi výbavy, tj. hlavně odepínací boční okénka a boční polstrování. Naproti tomu nebudete potřebovat kapsičku na pití a opěrku hlavy. K tomu si naopak vezmete ochrannou fólii proti kamínkům a blátu, miminkovník a stojánek. Prostě nám pošlete seznam a my Vám uděláme cenovou nabídku.

Předobjednávky akceptujeme na období 3 měsíců, tj. když objednáte teď, na přelomu roku, budou se na Vás dohodnuté ceny a výhody vztahovat až do března.

Objednávky se v našem e-shopu platí předem, pro předobjednávky ale platí, že je můžete uhradit až 4 týdny před termínem dodání vozíku.

Zaujalo Vás to? Tak neváhejte a ještě dnes nám napište na info@redfleck.cz