Tahoe Air 24 výhodná nabídka

Do světa s větším kolem. Teď výhodně! Až do konce dubna pořídíte náš model Tahoe Air 24 s mimořádnou slevou 1704 Kč. Navíc teď s opěrkou hlavy zdarma.

Tahoe Air 24 je vyšší verzí našeho klasického vozíku za kolo. Je vybavená větším, 24ti palcovým kolem a delší kyvnou vidlicí (klasické verze našich vozíků osazujeme 20ti palcovými koly – jen pro představu, to jsou ty, které vídáte na trialových kolech BMX).

Tahoe Air 24 je v terénu ještě krapet obratnější, zvládne přejet fakt každou překážku a my Vám ho teď do konce dubna nabízíme za cenu klasického modelu Tahoe. Ušetříte tudíž 1704 korun. Neváhejte a objednejte v našem e-shopu.

Vozík si můžete i předobjednat. Pokud už jste se rozhodli, že byste si jej chtěli pořídit, ale zatím jej nepotřebujete, stačí, když nám napíšete na info@redfleck.cz a vozík si předobjednáte. Všem, kteří se nám takhle ozvou do konce dubna, garantujeme u modelu Tahoe Air 24 nabízenou akční cenu 34.155,- Kč (34.615,- Kč za celočernou verzi čalounění).

V rámci předobjednávky přitom můžete zaplatit až dva týdny před dodáním vozíku.

Tahoe je náš odlehčený, sportovní model se stojánkem, který však můžete kdykoli dovybavit nápravou s dvěma kolečky a udělat z něj tak i kočárek.