Vozík jako skvělá investice

Jestli jste propadli kolu, pak je jednostopý cyklovozík skvělá investice. Užijete si díky němu spoustu legrace s dětmi. A neproděláte, protože si i jako ojetý drží svou cenu.

Znáte to, máme čím dál míň času, hlavně ve všední dny, a na ježdění na kole obvykle nezbývá čas. Jsme rádi, když najdeme chvilku na to, abychom si pohráli s dětmi. Existuje ale způsob, jak si dopřát obojího – sednout na kolo a současně být s dětmi (a netrpět tak výčitkami, že dnes dáváme přednost kolu).

Nemluvíme přitom o klasických dvoukolových vozících za kolo. Nic proti nim, ale upřímně, když jde o děti, nechceme se s nimi prohánět po silnicích, které jsou částo úzké i pro dvě auta. Chceme zmizet do lesa, do terénu, kde si jízdu užijeme společně – my i děti. A pro takový terén je nejlepší jednokolový vozík. Kolofogo.

Jasně, není to zrovna malá investice, ale záleží na tom, jak o tom přemýšlíte. Naše vozíky si totiž drží cenu i jako ojeté, a tak rozhodně neproděláte. Německý časopis BIKE to v rámci testu Kolofogo spočítal investici na cca 150 euro. O víc než o tolik s cenou ojetého jít dolů nemusíte. A je fakt, že je jejich majitelé prodávají i za víc. Na trhu totiž nejsou – jakmile se nějaký ojetý objeví, hned zmizí.

Jednou z největších předností vozíků Kolofogo je navíc fakt, že k nim kdykoliv můžete cokoliv dokoupit. Takže i když jej na začátku pořídíte jen ve verzi vozík za kolo, kdykoliv z něj můžete udělat kombinaci vozíku a kočárku. Stačí dokoupit nápravu s 12tipalcovými kolečky.

Totéž samozřejmě může udělat i kdokoliv, kdo od vás vozík odkoupí jako ojetý.

V neposlední řadě se snažíme poskytovat kvalitní a rychlý servis. Jsme schopni opravit cokoliv, abyste svůj vozík mohli nabídnout dál za co nejvyšší cenu 🙂

Klidně nám napište a řekněte si o nezávaznou nabídku nebo o testovací jízdu 😉