Proč jsme lepší

Proč bych si měl koupit právě váš cyklovozík a ne klasický, dvoukolový?

Často se nás ptáte, v čem jsou největší výhody jednostopého vozíku. Není od věci si to  připomenout 🙂 Tím spíš, že zatím nenabízíme moc možností, jak si náš vozík vyzkoušet v praxi.

Rozhodně nabízíme řešení pro všechny, kdo chtějí i s dětmi zůstat v terénu, na lesních trailech. Právě tady je jednokolový cyklovozík jednoznačně nejlepší volbou. Projede přes kořeny, kamení i skrz hluboké výmoly. Bezvadně drží stopu, nemusíte si tolik hlídat, jestli s ním někde nazavadíte a nepřevrátíte ho. Je to dané i tvarem rámu, který se směrem dolů zužuje, právě kvůli snažší průchodnosti terénem.

Nabízíme rovněž variantu pro všechny, kdo by chtěli vozík využívat i jako kočárek – díky tomu s sebou do bikeparků a na traily nemusíte vláčet s vozíkem ještě kočárek. Všechny naše modely jsou vlastně skládačky, které můžete čímkoli dovybavit, takže i kdybyste si zprvu pořídili jen variantu vozík, můžete ji kdykoli upgradovat na kočárek.

Přitom se sluší zdůraznit, že všechny naše modely už v ceně zahrnjí vše potřebné k tomu, abyste mohli rovnou vyjet. Nepotřebujete koupit zvlášť tažnou tyč, adaptér na sedlovku atd. Nečekejte tudíž žádné překvapení typu „batteries not included“ 🙂

Jasně, jednokolka není zrovna malá investice, ale hodně záleží na tom, jak o tom přemýšlíte. Naši zákazníci tráví díky Kolofogo na kole i s dětmi hodně času, najezdí podle našich informací stovky až tisíce kilometrů ročně. Navíc, naše vozíky si drží cenu i jako ojeté, a tak rozhodně neproděláte. Německý časopis BIKE to v rámci testu Kolofogo spočítal celkovou investici na cca 150 euro. O víc než o tolik s cenou ojetého jít dolů nemusíte. A je fakt, že je jejich majitelé prodávají i za víc. Na trhu totiž nejsou – jakmile se nějaký ojetý objeví, hned zmizí.

Čím vším disponuje už náš základní model?

– rám se dá složit do poměrně malého paklu, na delší cesty ho tudíž můžete pohodlně složit i do kufru malého auta
– bez nápravy, jen se stojánkem, váží náš vozík cca 11 kg
– veškeré součásti rámu jsou kompatibilní s vyššími modely (lze na ně tudíž dodatečně namontovat např. nápravu, kotoučovou brzdu a další příslušenství)
– čalounění je jednodušší, ale i díky tomu je celková váha vozíku nižší. Nicméně nechybí ani odkládací prostor, který je řešený zadní kapsou
– čelní či chcete-li přední okno je řešené odepínací slídou, pod níž je odvětrávací síťovina. Boční okna tvoří napevno našitá čirá fólie

A co vám přinese?

– nesrovnatelný komfort ježdění s dítětem v terénu (jednokolka s kvalitním tlumičem)
– opravdu skvělé společné zážitky

Tož tak. Vyzkoušejte KoloFogo i Vy, stačí nám napsat 🙂