Půjč si a otestuj

Jak už možná víte, vozík KoloFogo si od nás můžete i půjčit – na den, na víkend, na týden, jak libo.

Na půjčení máme vyhrazené standardně dva – jeden v úpravě čistě vozíku za kolo, tj. se stojánkem, a jeden ve variantě kočárek, tj. s nápravou a kočárkovými kolečky. Z testů v německém World of MTB se nám zakrátko vrátí i třetí kousek, který bude v sezóně rovněž k mání.

Takže jak to funguje? Těm z vás, kteří si udělají cestu k nám do Proseče u Skutče, nabízíme půjčení vozíku na 2 hodiny zdarma s tím, že jej otestují na místních trailech v Toulovcových maštalích. Stavte se, dostanete u nás i kafe ?

Když si k nám naplánujete výlet na celý víkend, půjčíme vám na tu dobu vozík za zvýhodněnou cenu 750 Kč (normálně účtujeme za víkend 900 Kč).

Všem ostatním nabízíme, že jim vozík předáme buď v Praze nebo v Olomouci, po dohodě jim jej můžeme předat i jinde – pokud to bude v našich časových možnostech. V létě bychom každopádně rádi vozík půjčovali i v Cyklo aréně Vysočina v Novém Městě na Moravě, kde s ním můžete dovádět také na inline bruslích. Dáme zavčasu vědět, jak jsme se v areálu domluvili.

Pokud se rozhodnete po vyzkoušení u nás kočárek koupit (stačí přitom dát nám vědět do měsíce, tzn. 30-ti dnů od zapůjčení), odečteme vám půjčovné do výše až 1950 Kč z pořizovací ceny.

Každopádně doporučujeme ozvat se nám v dostatečném časovém předstihu, buď na e-mailu info@redfleck.cz nebo telefonicky na čísle 724 014 416.

Podmínky a ceník najdete zde: půjčovna-podmínky